Nyheter

Efter en kortare paus i början av terminen pga den höga smittspridningen är vi äntligen igång och repar igen! Just nu övar vi sånger på franska och med båttema inför vår konsert på Spritmuseum 8 april. Senare i vår blir det en vår/sommarkonsert 18 juni. Hoppas att vi ses där!

I söndags gav vi vår dryckesviskonsert på Spritmuseum på Djurgården här i Stockholm. Ett kärt återseende för vissa av oss som gjorde denna konsert för tredje gången, och för andra var det första gången. Hur som helst hade vi väldigt roligt och Sprimuseum verkade både nöjda och glada, så om ni missade konserten denna gången kommer det kanske fler...

Det märks att det finns ett uppdämt sångbehov efter en lång pandemi. Den här terminen välkomnar vi 11 nya medlemmar till vår fantastiska kör och vi är nu fulltaliga i alla stämmor! Så härligt!!

Efter ett långt uppehåll pga coronapandemin planerar vi att börja sjunga tillsammans igen under höstterminen 2021. Som vi har längtat!

Det händer inte mycket i körvärlden just nu pga coronaviruset som så gärna särskilt sprids bland människor som sjunger tillsammans i grupp... Vi ses för tillfället på Zoom varannan torsdag då vi sjunger upp och lär oss mer om musikteori och tränar på gehör och taktkänsla. Vi hoppas så på att snart få ses på riktigt igen!

Som ett alternativ till att träffas fysiskt och repa under pandemin testade vi den här veckan att repa tillsammans på distans. Tja, ett traditionellt rep blev det visserligen inte; det är ju svårt att genomföra på länk... men efter en gemensam uppsjungning (med mikrofoner på mute) föreläste vår körledare André för oss om notläsning och vi tränade...

I torsdags 20/8 drog vi äntligen igång igen efter ett lååångt uppehåll. Senast vi repade på riktigt var i mars, och vi var alla glada att få sjunga tillsammans igen, dock med lite mer avstånd mellan stolarna än vanligt.

© 2022 Of Chorus, Stockholm
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång